Tilgjengelighet på Spillbart.com

Ikon for tilgjengelighetSom du kanskje har lagt merke til på Spillbart.com, så har det dukket opp et lite ikon med en person i en rullestol nederst til venstre.

Userway Accessibility MenuDette finurlige lille ikonet kommer fra organisasjonen Userway.org. De jobber med en liten plugin som kan legges til på alle nettsider for å gjøre det enklere for de med nedsatt funksjonsevne å bruke nettsiden. Det er dessverre sånn at de fleste nettsider er vanskelige for en del av befolkningen å bruke. Dårlige kontraster, liten skrift, bilder uten tekst og lignende er en stor utfordring for mange som ønsker å ta del på nett.

Derfor har vi på Spillbart valgt å gjøre noe med det. Ved å trykke på den lille knappen nederst til venstre vil du kunne endre konstrasten på siden og størrelsen på teksten, fjerne alle farger, gjøre fonten mer lesbar, utheve lenker samt navigere nettsiden med tastaturet.

Om du har en nettside og ønsker å være mer tilgjengelig for alle, så kan vi på det sterkeste anbefale å installere denne. Tar bare noen minutter.