Nå funker ting som normalt

Håper jeg…

Fant ut at en av pluginsa vi brukte gjorde at forsiden sleit med å loade helt noen ganger. Viste seg å være en GDPR-plugin som skapte konflikt med ReCAPTCHA-systemet vårt for å øke sikkerheten på siden.

Av en eller annen merkelig grunn så har personen som lagde plugin klart å henvise til feil filer hos Google, som i tur gjorde at siden stoppet å loade visse Javascript når den møtte på en 404-error.

Plugin ble fjernet og byttet ut med en som ikke ødelegger forsiden. Litt trist at de som besøkte siden uten å være innlogget ble servert en logo på toppen og en svart skjerm ellers. Best av alt, ingenting i menyen fungerte heller, så å logge inn (om man ikke vet URL-en) ble en smule problematisk.

PS. Har også gjort småoppdateringer på diverse sider for Personvern, Datasikkerhet, Reklame, etc. Viste seg at de brukte det gamle systemet til WordPress, men nå er alt flyttet over til det nye. It’s all good!